Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - chatdean

Pages: [1]
1
I keep getting four phantom drives appearing when I make a build using the WP.SCRIPT (Write Protect) that makes the build forensically sound. The phantom drives are always V, W, Y, and Z.(X is the normal build drive) The drives match the size of my boot USB thumb drive, but have question marks next to them until I mount the boot USB thumb drive. Then they all mirror the actual USB thumb drive contents. Any thoughts or suggestions?

2
Win8.1 SE HomePage / Java in Win8.1 SE?
« on: July 23, 2015, 10:24:38 AM »
Does the current Win8.1 SE build include Java?
Or is there a script available to add it?

3
Win8.1 SE HomePage / DotNet script error
« on: November 26, 2014, 07:09:45 AM »
First thanks to all of you that have shared your knowledge and skills to make these projects so successful!!!

I've been sucessfully building Win81SE USB drives for some time now, but I always get one error message that I can not figure out. It involves the implimentation of DotNet 2.0-4.5.
Here's a portion of the log file with the error:
                                           Run - Processed section [Call_DirCopy_P] in file: [%BaseDir%\Projects\Win8.1SE\Build\Macro_Library.script]
                                     Run - Processed section [Call_DirCopy] in file: [%BaseDir%\Projects\Win8.1SE\Build\Macro_Library.script]
                               Run - Processed section [CallC_DirCopy] in file: [%BaseDir%\Projects\Win8.1SE\Build\Macro_Library.script]
                         Run - Processed section [_CenterCa] in file: [%BaseDir%\Projects\Win8.1SE\Build\Macro_Library.script]
                         [Success] IF - Directory does not exist: [%BaseDir%\Target\Win8.1SE\Program Files (x86)\Reference Assemblies\Microsoft,FileCopy,%BaseDir%\Mount\Win8.1SE\Source\InstallWimSrc\Program Files (x86)\Reference Assemblies\*] evaluated string: [If,Not,ExistDir,"%RefAssemblyFolder_x86%\Microsoft,FileCopy,%InstallSRC%\Program Files (x86)\Reference Assemblies\*",%RefAssemblyFolder_x86%]
                        [Warning] Unrecognized command: [%RefAssemblyFolder_x86%]
                   Run - Processed section [CopyNet3.0Assembly64] in file: [%BaseDir%\Projects\Win8.1SE\Components\DotNet.script]
                   [Info] Copy DotNet 4.0/4.5 64Bit Assemblies...

4
Win8.1 SE HomePage / Broken plugin
« on: March 18, 2014, 10:22:51 AM »
Greeting to the group. First, thank you all for the fantastic work you are doing on the various Win projects. Amazing tools!!!

I've been using a script created by Colin Ramsden and Royal Meier to add write protection to a build. This allows for accessing systems without altering the internal drives. The script, Wprotect.script has worked in the W7 and W8 versions with Winbuilder. However, with the W8.1SE project, the application, Wprotect.exe does not load at system start. This failure causes the USB drive to not mount and the normal load process does not happen.

Here's the lines of script I believe normally cause the app to load at system start:
// Patch Winpeshl.ini
TXTReplace,%target_sys%\winpeshl.ini,[LaunchApps],#$qWProtect.exe#$q
TXTAddLine,%target_sys%\winpeshl.ini,[LaunchApps],PREPEND

Any suggestions would be greatly appreciated!

Pages: [1]
Powered by EzPortal