Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Yoshi-X2

Pages: [1]
1
I noticed that it has a different message on the screenshot, but I don't know how to fix that problem either.  :sad:

2
Hi, I have a question regarding Win8.1SE and the service named "COM+ System Application" - I have been working this past few weeks tring to see how many services I can get to work in Win8.1SE Real Mode and Safe Mode, and I ran acccross a problem with this one service that I can't seem to figure out how to fix..

It says "Error 1053: The service did not respond to the start or control request in a timely fashion. " when I try to start it, I've tried changing the system timeout limit with this:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control]
"ServicePipeTimeout"=dword:00180000

But that didn't work even after importing it into the System registry so it would start with it :sad:

So I'm really confused how to fix it...  :confused:

here is the code I used to unlock it in Safe Mode:

Reg.exe add "HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\SafeBoot\Network\{4D36E98E-E325-11CE-BFC2-08002BE10318}" /ve /t REG_SZ /d "COM+ System Application" /f
Reg.exe add "HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\SafeBoot\Network\COMSysApp" /ve /t REG_SZ /d "Service" /f

here is the start code I'm using:

sc config COMSysApp start= auto
net start COMSysApp

https://s19.postimg.org/irslo54sz/W81_SE_SM_COMSys_App.jpg

Still not sure what I'm doing wrong  :huh:


3
Thank you!!  :great:

I didn't know that there was a script already for that, thats Awesome  :thumbsup:

4
Win8.1 SE HomePage / An Expirment On The Welcome Screen Of Win8.1SE
« on: April 13, 2017, 03:58:56 PM »
Hi, I'm new here and I had a thought this past week and have been expirmenting with it for about a week now.

What I am tring to do is fully bring out the SYSTEM Account on the Welcome Screen, I got a batch file that calls all the stuff, but I am having trouble with the Pagefile, I can't get it to do what is needed, It won't set in a way that will set the virtual memory to complete the operation :(, I tried using some of the tools ment for the PE versions, but I can't call the taskbar all the way out because of the memory problem.  :sad:

I just think it would be really cool to have a OS RAM Windows with a PE sidemode  :cool:

Not sure if you guys ever attemped this on a Win8.1SE before, but it is cool to beable to even begain to get it out as far as I have  :great:

5
Win8.1 SE HomePage / Have some Questions about EnablePE81.exe
« on: April 13, 2017, 03:01:27 PM »
Hi, I'm new here :grin:, I wanted to ask a question about the tool called "EnablePE81.exe", Like what is it?, And how do you use it?, Is it a tool that is really valuable?

Anyways, just curious :cool:, I keep trying to figure it out and I'm lost lol

6
Plugins / Re: Internet Explorer 10 Script
« on: April 13, 2017, 04:15:15 AM »
I noticed that when I tried to build Win8PE SE I had problems with this script, The one I got is script version 10, Not sure why it's happening but there is something wrong with the file copy process, "FileCopy - Failed to copy [%BaseDir%\Mount\Win8PESE\Source\InstallWimSrc\Windows\AppPatch\AcGenral.dll] to: [%BaseDir%\Target\Win8PESE\Windows\AppPatch\AcGenral.dll]: The system cannot find the path specified." <-- Thats what is stopping me from using this script  :confused:, If I have this script on the whole build process will fail because of this script  :sad:
"

Pages: [1]
Powered by EzPortal