Topic: Error in Win10PESE82_Builder CT-Version  (Read 1100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Error in Win10PESE82_Builder CT-Version
« on: December 03, 2015, 01:33:36 AM »

EckhardEichler

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Dec 2015
  • Posts: 1
Got an error, when attempting to use default settings.
Error is caused by antimalware. Without it, no error.

See attached log-File.

Made directory fully accessible to all users, but nothing changed.
Downloaded all new scripts, nothing changed.

Who knows how to get this right?
Thanks for reading this and maybe your help

Eckhard

Re: Error in Win10PESE82_Builder CT-Version
« Reply #1 on: December 03, 2015, 01:39:58 AM »

Atari800xl

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Feb 2013
  • Posts: 774
This may not be exactly the answer you were hoping for, but:
Please use the normal Win10PESE project from this site (TheOven).
It's newer, and it's supported by this forum. The C't project is not officially supported here (even though we're interested in errors, because they might also be related to the normal project).
So please use the standard download first.

Re: Error in Win10PESE82_Builder CT-Version
« Reply #2 on: December 03, 2015, 05:32:32 AM »

ChrisR

  • Moderator, Win7PE SE Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Mar 2011
  • Posts: 2869
Yes, Agree, the C't' compilation is based on a previous package with some additions as the antimalware plugin.
Better to use the latest package as base with much improved things, fixed,... Only bonus or things already fixed  :thumbsup:
 

 

Powered by EzPortal