Topic: Still a new Mozilla Firefox plugin  (Read 2175 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Still a new Mozilla Firefox plugin
« on: March 17, 2016, 05:46:17 AM »

ChrisR

  • Win7PE SE Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Mar 2011
  • Posts: 2809
Opera 12 as the default browser in WinPESE has probably had its day  :wink:
I built this Mozilla Firefox plugin with options that suit me, as a possible replacement in SE.

Thanks to Mikka, Kyhi. I was inspired by their plugins, still active of course  :thumbsup:
To avoid confusion, I named it Mozilla Firefox CR.

ila_rendered

Does anyone know how to change the default Search Engine ? I try with
prefs.js > user_pref("browser.search.defaultenginename", "DuckDuckGo");
but without success.

Download Mozilla Firefox CR plugin v2
« Last Edit: March 17, 2016, 05:56:37 AM by ChrisR »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #1 on: March 17, 2016, 06:54:23 AM »

freeksh3

  • Jr. Chef
  • **
  • Date Registered: Aug 2015
  • Posts: 73
hi ChrisR.. :smile:
thanks to your script.

i had tried to produce a script by the search ...
but It is  too hard...
and I ask you  politely to give me a videos lectures..

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #2 on: March 18, 2016, 09:29:23 AM »

ChrisR

  • Win7PE SE Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Mar 2011
  • Posts: 2809
I have no video available and I have no plans to do.
To start, begin by PC Packed in Utils folder to create a nice plugin, all done.
Take the time to understand it, with breakpoint if needed, add "message,xxx %MyVar%" for that.
Then you should be able to adjust the plugin to the (your) needs by adding some codes. Use the Magic button or Right Click, to see the syntax.
You also have winbuilder.chm to help you.

You must go ahead and try, try, then test and retry and so on.
The syntax is fairly simple and there is not much function than that. No need to be a true developer.
Good luck
:cheers:

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #3 on: July 24, 2016, 07:03:30 AM »

Prz42

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jan 2014
  • Posts: 419
Opera 12 as the default browser in WinPESE has probably had its day  :wink:
I built this Mozilla Firefox plugin with options that suit me, as a possible replacement in SE.
Hi ChrisR.. :smile:
thanks to your script.

I must be doing something wrong. I get this error message when trying to watch a video.
[We're sorry, but your browser does not support this video. Please install Adobe Flash version 10 or later.]
I have the check mark Add Flash.

Thanks for any help    :scooter:

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #4 on: July 25, 2016, 01:44:50 AM »

KYHI

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Location: Kentucky
  • Date Registered: Jan 2015
  • Posts: 909
Update the Network/Flash_Package Plugin(s)
with the Current Version DLL
« Last Edit: July 25, 2016, 01:46:03 AM by KYHI »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #5 on: July 25, 2016, 12:35:47 PM »

Prz42

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jan 2014
  • Posts: 419
I already did that. That is the first thing I always do
ila_rendered
« Last Edit: July 25, 2016, 04:06:29 PM by Prz42 »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #6 on: July 25, 2016, 05:45:00 PM »

KYHI

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Location: Kentucky
  • Date Registered: Jan 2015
  • Posts: 909
go into add-ons/plugins and disable protected mode for flash player
« Last Edit: July 25, 2016, 05:46:12 PM by KYHI »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #7 on: July 26, 2016, 01:35:58 AM »

Prz42

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jan 2014
  • Posts: 419
go into add-ons/plugins and disable protected mode for flash player
Were is the add-ons/plugins?
ila_rendered

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #8 on: July 27, 2016, 02:30:48 AM »

APT

  • Jr. Chef
  • **
  • Date Registered: Nov 2012
  • Posts: 69
go into add-ons/plugins and disable protected mode for flash player
Were is the add-ons/plugins?
(Attachment Link)
i believe KYHI means after firefox has actually run on a  PE desktop

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #9 on: July 28, 2016, 12:49:29 PM »

Prz42

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jan 2014
  • Posts: 419
go into add-ons/plugins and disable protected mode for flash player
Were is the add-ons/plugins?
(Attachment Link)
i believe KYHI means after firefox has actually run on a  PE desktop
I updated the script so you don't have to change the settings.
http://pc.cd/rVNctalK
Thanks for the info. I normally use Google Chrome in Windows, not in the PE.
 :scooter:
« Last Edit: February 26, 2017, 04:42:54 AM by Prz42 »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #10 on: July 28, 2016, 12:55:43 PM »

Prz42

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jan 2014
  • Posts: 419
I updated the script Add Flash so it would work in MyPlugins_Direct.
[ Attachment Invalid Or Does Not Exist ]      :scooter:
« Last Edit: February 07, 2017, 06:30:59 PM by Prz42 »

Re: Still a new Mozilla Firefox plugin
« Reply #11 on: February 26, 2017, 03:13:59 AM »

gbrao

  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Sep 2011
  • Posts: 179
I just updated the Win10PE SE I have and built a new Win10PESE_x86.ISO. Thanks.

I added the Firefox plugin v14 (v51.0 FF). If possible, please add a option to associate files ( .htm etc) with FF - like the Opera plugin does.

Sendto works OK.

 

Powered by EzPortal