Topic: "Add to Startup" doesn't work in Portabilitron  (Read 327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

"Add to Startup" doesn't work in Portabilitron
« on: May 10, 2017, 12:48:09 PM »

ZYX

  • Code Baker
  • Jr. Chef
  • **
  • Date Registered: Apr 2017
  • Posts: 59
"Add to Startup" doesn't work for me (XP based WinPE). It works fine when I replaced:
Code: [Select]
    If,%CheckB_AddStartup_%LoopCount%%,Equal,True,AddPostConfig,"Start %TextB_PgmTitle_%LoopCount%%",%PE_Programs%\%TextB_FolderName_%LoopCount%%\%TextB_PgmExe_%LoopCount%%,%TextB_AddStartup_%LoopCount%%,4

with:
Code: [Select]
    If,%CheckB_AddStartup_%LoopCount%%,Equal,True,Begin
      If,ExistFile,%source_win%\TXTSETUP.SIF,Add_Shortcut,AutoStart,,%PE_Programs%\%TextB_FolderName_%LoopCount%%\%TextB_PgmExe_%LoopCount%%,%TextB_PgmTitle_%LoopCount%%,%PE_Programs%\%TextB_FolderName_%LoopCount%%,%TextB_AddStartup_%LoopCount%%
      Else,AddPostConfig,"Start %TextB_PgmTitle_%LoopCount%%",%PE_Programs%\%TextB_FolderName_%LoopCount%%\%TextB_PgmExe_%LoopCount%%,%TextB_AddStartup_%LoopCount%%,4
    End

Also, when "Run from RAM" is ticked off, the program should "RunFrom,Default" instead "RunFrom,CD".
« Last Edit: May 11, 2017, 08:19:48 PM by ZYX »

Re: "Add to Startup" doesn't work in Portabilitron
« Reply #1 on: May 14, 2017, 10:52:39 PM »

Galapo

  • Moderator, Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Location: Australia
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 1962
Thank you for letting us know. I have uploaded a fixed version.

Regards,
Galapo.

 

Powered by EzPortal