Topic: Critical process died  (Read 881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Critical process died
« on: July 24, 2017, 05:31:58 AM »

tsherr

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Nov 2013
  • Posts: 9
For some reason, I can't get Win10PE SE to work.  I've used Win7PE SE before successfully, but when I build an ISO and then write it to a USB with Rufus, I can't get a successful boot. 

I'm using a x86 ISO I downloaded on the 19th using the media creator. (10.0.15063.0) en-US.

The computer starts to boot from the flash drive, but then gives the error "Critical Process Died".

In Rufus, I'm using MBR Partition scheme for BIOS or UEFI-CSM.

Any ideas?

T


Re: Critical process died
« Reply #1 on: July 24, 2017, 05:44:10 AM »

Atari800xl

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Feb 2013
  • Posts: 788
...
« Last Edit: October 26, 2017, 03:31:31 PM by Atari800xl »

Re: Critical process died
« Reply #2 on: July 24, 2017, 06:01:36 AM »

tsherr

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Nov 2013
  • Posts: 9
15063 is not supported.

Well, the Win10PESE project itself also Died.  :sad:

Oh.  Well that makes things easier. :)  Guess I'll stop trying. 

T

Re: Critical process died
« Reply #3 on: July 26, 2017, 07:16:54 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7517
Well, the Win10PESE project itself also Died.  :sad:
!

Since Project is stable and works fine for all ;
There is no interest on developers to support 15063 or later.  ( + up to free tiime )
There is no feedback from end users to support 15063 or later.
ex: I have not seen any feedback from Atari800xl, tsherr etc. to support 15063 or later.

All Projects are alive and online , and development continues up to interest and freetime, as in past 7 years.

:turtle:

http://theoven.org/index.php?topic=2089.0
It properly will be be supported in future, like it happened with the previous versions before  :rolleyes:
Have a strong feeling that there will soon come some refresh ISO, as 15063.0 is pretty much a disaster.

For WAIK I don't intend to update to the even buggier 15063 version unless there is any reason.
« Last Edit: July 26, 2017, 07:26:38 AM by Lancelot »

Re: Critical process died
« Reply #4 on: July 26, 2017, 11:22:12 AM »

tsherr

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Nov 2013
  • Posts: 9
Since Project is stable and works fine for all ;
There is no interest on developers to support 15063 or later.  ( + up to free tiime )
There is no feedback from end users to support 15063 or later.
ex: I have not seen any feedback from Atari800xl, tsherr etc. to support 15063 or later.

All Projects are alive and online , and development continues up to interest and freetime, as in past 7 years.

Hi Lancelot,

  So which build should I be using?

T

Re: Critical process died
« Reply #5 on: August 06, 2017, 02:04:11 PM »

sovereignblood

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Aug 2017
  • Posts: 1
Use build 1607 (14393)  You can get it using HeiDoc*net downloader which will give you the official MS link.

Re: Critical process died
« Reply #6 on: August 08, 2017, 06:28:57 PM »

tsherr

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Nov 2013
  • Posts: 9
Use build 1607 (14393)  You can get it using HeiDoc*net downloader which will give you the official MS link.

Excellent!  Thanks.

 

Powered by EzPortal