Topic: Get WAIK Tools w/o loading the huge ISO's  (Read 196955 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #20 on: August 09, 2012, 02:34:36 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
Thanks JFX  :you_rock:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #21 on: August 09, 2012, 02:38:32 AM »

SIW2

  • Code Baker
  • Chef
  • ***
  • Date Registered: Jul 2012
  • Posts: 168
Great, thank you.  :thumbsup:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #22 on: October 10, 2012, 10:20:34 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
Hi JFX,

GetWaikTools.exe can not download on "space" folder ;) here,

tested with double-clicking
E:\1\New Folder\GetWaikTools.exe
and always get "Failed to download files!" error message...

I am sure easy to fix  :thumbsup:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #23 on: October 10, 2012, 11:43:03 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
Hmm, works here. Both the winhttp and curl version are compatible to folders with spaces  :confused:

 :cheers:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #24 on: October 10, 2012, 11:45:42 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
here are picture from 2k3x64sp2 here

http://www.mediafire.com/download.php?uu7bpb3bx9bjz61

I can easly reproduce ...  :confused:

even just reply test before clicking post here....

whatever you provide to debug etc. I am around for now  :thumbsup:

edit: after JFX provide me a debug tool, debug tool worked and this bug disappear on 1.3 and 1.2 versions of GetWaikTools... grrrr  :great:
« Last Edit: October 10, 2012, 01:25:30 PM by Lancelot »

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #25 on: November 02, 2012, 12:16:37 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
Hi JFX,

is it possible to add following to Get WAIK Tools
fbwf.sys
ramdisk.sys
wimfsf.sys

 :wink: :cool:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #26 on: November 02, 2012, 12:42:14 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
Hi Lancelot,

sure possible, but the download size would be ~170MB

 :cheers:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #27 on: November 02, 2012, 12:45:47 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
brrrrrr,

Well, better than nothing  :wink:
and much better than 1.5 GB  :cool:

With additional checkbox (default selected false  :cool:) + parameters We can use such option.  :great:

:ymca:


Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #28 on: November 02, 2012, 12:57:12 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
Well 170MB with xdelta fix, else still 640MB
« Last Edit: November 02, 2012, 12:57:26 AM by JFX »

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #29 on: November 02, 2012, 01:13:22 AM »

Lancelot

  • Gena Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Sep 2010
  • Posts: 7010
In everyway, since automatication no logical, I will write a tutorial for that  :thumbsup:
"use "Get Waik Tools" , enable blabla checkbox, click download" ....  :thumbup:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #30 on: January 19, 2013, 06:48:39 AM »

megaborg

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Jan 2013
  • Posts: 5
Really really useful for me this program....
I see that this program download some cab file and then from cab. file it recreates exe file...
It's possible to know which dos command you use to recreate file.....since i'm not able to find the solution...

Thanks a lot in advance..for this useful program....

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #31 on: January 19, 2013, 09:57:27 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
I use ExtractFiles API to unpack the cab files, but if you want a dos command there is expand.exe, available in every windows.

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #32 on: January 19, 2013, 10:25:01 AM »

megaborg

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Jan 2013
  • Posts: 5
Thanks for your reply but if i use expand i can only extract files in cab (i see many file with no extension which begin one with cat.. e the others with fil...).....so how can recreate files exe correctly with these files?Probebly there is a switch for expand to use?

Do you think is possible even download DISM since i don't understand how to link cabs with files i 'd like to download....?

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #33 on: January 19, 2013, 10:49:51 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
Well sadly the names are not stored in cab files here, so every file has to be renamed right.

Dism will be added in next release, coming this month.

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #34 on: January 28, 2013, 07:16:46 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
GWT version 1.4 released  :smile:

added windows 7 and windows 8 Dism.

 :cheers:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #35 on: January 28, 2013, 07:29:40 AM »

megaborg

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Jan 2013
  • Posts: 5
Downloaded and tested
Everything ok
thanks :-)

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #36 on: January 28, 2013, 07:31:45 AM »

megaborg

  • Apprentice
  • *
  • Date Registered: Jan 2013
  • Posts: 5
One thing,there's a switch to download dism for win7 or win8 or not?

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #37 on: January 28, 2013, 07:47:48 AM »

JFX

  • Code Baker
  • Sr. Chef
  • ****
  • Date Registered: Dec 2010
  • Posts: 840
GetWaikTools.exe -?  :wink:

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #38 on: February 13, 2013, 08:41:32 AM »

CD-RW

  • LiveSystem pro
  • Jr. Chef
  • **
  • Date Registered: Oct 2010
  • Posts: 56
Hello JFX

Thanks for the great tool "GetWaikTools.exe".

dismfiles for Win7 are not complete.
on a Windows xp hostsystem are still "wimgapi.dll" and "bcdedit.exe" missing.
Is it possible to add?

regards

Kare
--

Re: Get WAIK Tools w/o loading the hugh ISO's
« Reply #39 on: February 13, 2013, 09:19:11 AM »

ChrisR

  • Win7PE SE Baker
  • Grand Chef
  • *****
  • Date Registered: Mar 2011
  • Posts: 2809
Hi CD-RW

dismfiles for Win7 are not complete.
on a Windows xp hostsystem are still "wimgapi.dll" and "bcdedit.exe" missing.
bcdedit does not seem to be in an installed Waik3:  C:\Program Files\Windows AIK\Tools
wimgapi.dll 6.1.7600.16385 is downloaded with GetWaikTools.exe -win7 and it is not in Servicing folder of installed Waik3.

 

Powered by EzPortal